Gemakkelijk en handzaam voor het bijvullen van uw waterontharder!

Bijvullen van uw waterontharder een vervelend klusje?

Veel waterontharders staan vaak op z’n minst op een onhandige plaats.  Ze staan vaak in een (meter)kast, in de kelder, stookhok of kleine ruimte. Dat is natuurlijk niet te voorkomen omdat ze zo dicht mogelijk bij de watermeter moeten worden geplaatst.

Vaak is het een hele kunst om zonder te morsen of zonder je te vertillen de zouttabletten in de waterontharder te krijgen. Om dit klusje een stuk eenvoudiger te maken hebben wij vanaf heden handig te hanteren 10 kg zakken zouttabletten in ons assortiment opgenomen.

Waarom conisch gevormde zouttabletten en niet gewoon platte zouttabletten?

Waarom de tabletten conisch gevormd zijn,  dus met een lichte bolling aan de boven en onderkant, heeft een reden. Hierdoor kunnen de tabletten niet aan elkaar kleven en kan er geen brugvorming in het reservoir ontstaan.

Omdat de meeste mensen niet wekelijks het reservoir controleren op brugvorming geeft dat een veilig idee. Wij adviseren onze klanten de 10 kg zakken van Nederlandse Zouthandel te gebruiken.  Makkelijk bijvullen en geen brugvorming door de conisch gevormde tabletten.

Arbowet en tillen

In de Arbowet staat dat tillen geen gezondheidsrisico’s met zich mee mag brengen.  Over het algemeen wordt een gewicht van 12 kg als uiterste genomen voor veilig tillen. Onze 10 kg zakken wateronthardingszout zitten qua gewicht daar een stukje onder.  Dat geeft toch een veilig idee.

Bestel daarom onze gunstig geprijsde 10 kg zakken bij Nederlandse Zouthandel.  Niet iedereen is een bodybuilder!

De belangrijkste eigenschappen van de zouttabletten van Nederlandse Zouthandel:

  • zeer zuiver vacuumzout, 99,9% NaCl
  • bevatten geen toevoegingen
  • geschikt voor elk type waterontharder
  • conisch gevormde zouttabletten
  • verpakt in stevige handzame 10 kg verpakking

Winkelwagen
Scroll naar boven