200 jaar ervaring in zout”

Geschiedenis

In 2011 ontstond de Nederlandse Zouthandel door de afsplitsing van Warmelo & Van der Drift, een zouthandel die zijn oorsprong vond in 1820. Ons familiebedrijf was internationaal actief in de haring- en zouthandel. Nog altijd wordt de Nederlandse Zouthandel geleid door de familie Van der Drift, met meer dan 200 jaar ervaring in de zoutindustrie.

Onze passie

Onze passie voor zout is geworteld in meer dan twee eeuwen toewijding aan de zoutindustrie handel. Hierdoor kunnen wij hoogwaardige zoutproducten leveren die de tand des tijds doorstaan. Wij geloven in de kracht en veelzijdigheid van zout om het leven op vele manieren te verbeteren, of het nu gaat om het verbeteren van waterkwaliteit, het veilig houden van wegen, het verrijken van gerechten of het onderhouden van zwembaden.

Producten

In de 19e eeuw brachten onze zeilschepen stokvis naar Portugal en namen ze zout uit de Portugese zoutpannen mee terug. De afgelopen 80 jaar betrekken we zout van twee gerenommeerde zoutproducenten: Esco K+S (voorheen Solvay) uit Hannover en Salins (voorheen Akzo) uit Hengelo. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons wateronthardingszout bestellen voor hun wateronthardings- (regeneratie) apparatuur. Via onze webshop kunnen veilig, snel en eenvoudig Broxo 6-15 (Akzo Salins), Regenit (Esco) en Axal zouttabletten (Salins) worden besteld. U kunt ook hoogwaardig strooizout van Esco K+S bij ons bestellen.

Bestel met gemak

Bij de Nederlandse Zouthandel ontdekt u het gemak van moeiteloos en veilig bestellen. We streven ernaar dat u uw product zo snel mogelijk binnen handbereik heeft, rechtstreeks bij u thuis. Daarom bieden wij een snelle en gratis levering binnen 3 werkdagen aan. U hoeft niet thuis te blijven; indien u niet aanwezig bent, plaatsen wij uw bestelling naast de voordeur.

Winkelwagen
Scroll naar boven