Zwembadzout koopt u natuurlijk bij Nederlandse Zouthandel

Of ga direct naar: 
| ONTHARDINGSZOUT ZOUTBLOKKEN STROOIZOUT VOEDINGSZOUT |

 

Het Suprasel Zwembadzout heeft dezelfde kwaliteit als voedingszout, daarom zijn de zakken voorzien van het voedingssymbool

Poolsel is zuiver zeezout met een laag sulfaatgehalte en bevat geen additieven.

U wilt natuurlijk het beste zwembadzout voor uw zwembad kopen. Dan hoeft u niet verder te zoeken! Nederlandse Zouthandel verkoopt uitsluitend de beste kwaliteit zwembadzout. U kunt hierbij kiezen uit een aantal soorten van bekende merken van de merken Esco (onderdeel van K+S) en Nouryon (voorheen Akzo).

Waarom zout en geen chloor? Eigenlijk is het vrij simpel. Het zout dat u in het zwembad doet lost snel op. De elektrolysepomp zorgt er vervolgens voor dat het zout wordt omgezet in loog en chloor. Hierdoor hoeft u geen pure chloor meer te gebruiken. Een voordeel is dat er nagenoeg geen chloorlucht meer te ruiken is.

De hoeveelheid zout die u gebruikt is ongeveer 3 kilogram op 1000 liter water (1 kubieke meter). Houd wel rekening met het eventueel al aanwezige zout in het water. Op de pomp zit meestal een indicator waarop u kunt zien of het zoutniveau hoog, goed of laag is. Raadpleeg als nodig uw gebruiksaanwijzing.