Zwembadzout koopt u natuurlijk bij Nederlandse Zouthandel

Of ga direct naar: 
| ONTHARDINGSZOUT ZOUTBLOKKEN STROOIZOUT VOEDINGSZOUT |


Als u Poolsel zoekt, kunt u hiervoor in de plaats gewoon Suprasel of Coarse Ind vacuümzout gebruiken! De werking en zuiverheid (99,8% NaCl) zijn nagenoeg hetzelfde, maar is Poolsel is een stuk duurder. U bent toch geen dief van uw portemonee?!

U wilt natuurlijk het beste zwembadzout voor uw zwembad kopen. Dan hoeft u niet verder te zoeken! Nederlandse Zouthandel verkoopt uitsluitend de beste kwaliteit zwembadzout. U kunt hierbij kiezen uit een aantal soorten van bekende merken van de merken Esco en Akzo.

Waarom zout en geen chloor? Eigenlijk is het vrij simpel. Het zout dat u in het zwembad doet lost snel op. De elektrolysepomp zorgt er vervolgens voor dat het zout wordt omgezet in loog en chloor. Hierdoor hoeft u geen pure chloor meer te gebruiken. Een voordeel is dat er nagenoeg geen chloorlucht meer te ruiken is.

De hoeveelheid zout die u gebruikt is ongeveer 3 kilogram op 1000 liter water (1 kubieke meter). Houd wel rekening met het eventueel al aanwezige zout in het water. Op de pomp zit meestal een indicator waarop u kunt zien of het zoutniveau hoog, goed of laag is. Raadpleeg als nodig uw gebruiksaanwijzing.