Ureum dooikorrels koopt u natuurlijk bij Nederlandse Zouthandel

Of ga direct naar:
| ONTHARDINGSZOUT | STEENZOUT STROOIZOUT | VOEDINGSZOUT | ZOUTBLOKKEN | ZWEMBADZOUT

 

 

Ureum dooikorrels

Nu verkrijgbaar bij Nederlandse ZouthandelUreum dooikorrels

Dit product bestaat uit een zeer actief granulaat zonder zoutcomponenten en wordt gebruikt ter bestrijding én voorkoming van gladheid. De korrels zijn licht van kleur, reukloos, bijten niet uit en laten geen witte waas achter op de ondergrond.

Milieuvriendelijk

Ureum is onschadelijk voor mens, dier en milieu. Dit product vormt daarmee een verantwoorde methode om gladheid te bestrijden. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte actieve stoffen in dit product voldoet aan de detergentenverordening (EG 648/2004).

Gaat 5 x langer mee dan strooizout

Deze natuurvriendelijke gladheidsbestrijder gaat tot 5 x langer mee dan regulier strooizout.

Bijt niet uit op ondergrond en tast niet aan

Ureum is bij uitstek geschikt op vele soorten ondergrond zoals beton, kalkzandsteen, natuursteen en groenvoorziening. Het tast metalen constructies niet aan. Ook in gevallen waarbij u niet wilt dat smeltwater met zout naar binnen komt, is ureum een uitstekend alternatief voor strooizout.

Blijft werken bij extreem lage temperaturen

Dit product behoudt zijn werking bij extreem lage temperaturen tot -25 °C!

Gebruik en verpakking

U strooit de korrels gelijkmatig uit voor- of tijdens de gladheid. Het product is, onder juiste (droge) omstandigheden, onbeperkt houdbaar. De dooikorrels zijn verpakt in stevige plastic emmers met een hersluitbaar deksel.

Gunstig geprijsd en gratis aan huis bezorgd

Waarom bij Nederlandse Zouthandel bestellen? Wij leveren de beste kwaliteit ureum dooikorrels tegen een lage prijs en natuurlijk gratis aan huis bezorgd.