Axal Pro bestellen bij Nederlandse Zouthandel

Axal Pro zouttabletten bij Nederlandse Zouthandel, uw leverancier voor zoutproducten van de grote bekende merken. Zoekt u een ander merk? Bezoek dan onze voorpagina.

Of ga direct naar:

| STEENZOUT STROOIZOUT | UREUM |VOEDINGSZOUT | ZOUTBLOKKEN | ZWEMBADZOUT | VACUÜMZOUT |

Hier kunt u het gewenste aantal zakken Axal Pro aangeven:

Axal Pro 4x25kg
18.95 per zak
Axal Pro 10x25kg
14.65 per zak
Axal Pro 20x25kg
12.05 per zak
Axal Pro 40x25kg
9.65 per zak
Axal Pro 6 x 15kg
13.25 per zak
Axal Pro 16 x 15kg
9.50 per zak
Axal Pro 33 x 15 kg
7.85 per zak
Axal Pro 66 x 15kg
6.10 per zak
Regenit zouttabletten bestellen

Waarom bij Nederlandse Zouthandel bestellen:

  • Betrouwbaar
  • Levering binnen 3 werkdagen
  • Betaal veilig met iDeal
  • Thuis blijven hoeft niet. Bij geen gehoor zetten wij uw bestelling naast de voordeur
  • Wij berekenen geen verzendkosten, prijzen zijn exclusief 21% BTW 
Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten van de zoutproducenten K+S en Salins
Nederlandse Zouthandel B.V.  uw betrouwbare zoutleverancier van onthardingszout en overige zoutproducten – 200 jaar ervaring in zoutproducten. Op al onze leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, te lezen of te downloaden via het menu

Axal Pro Zouttabletten in 15 kg en 25 kg zakken… of zoekt u 10 kg zakken?

De zakken Axal Pro Wateronthardingszout zijn ideaal voor het bijvullen van waterontharders die op een moeilijk bereikbare plaats staan. De 15 kg zakken zijn sowieso makkelijker te tillen dan de alternatieve 25 kg zakken. Het Axal Pro is bijzonder populair in de particuliere markt.  En dat is niet voor niks.  De Axal tabletten zijn extreem hard geperste tabletten, waardoor in de waterontharder geen storingen kunnen ontstaan door dichtslippen of verstoppingen. Daarnaast zijn de zouttabletten gemaakt van bijzonder zuiver vacuumzout.  Hierdoor blijft uw waterontharder voor lange tijd in optimale conditie. Axal Pro zouttabletten worden bij u thuis geleverd door onze huisvervoerder. Bent u toevallig niet thuis bij de aflevering?  Geen probleem,  onze vervoerder zet de zakjes keurig netjes naast de voordeur, oprit of afdak.  Steeds meer particulieren, maar ook bedrijven vinden hun weg naar Nederlandse Zouthandel, Voor iedereen wat wils. Zijn de 15 of 25 kg zakken voor u toch te onhandig? Dan hebben we ook de zelfde kwaliteit tabletten in 10 kg zakken in onze eigen verpakking voor u.

www.nederlandsezouthandel.nl verkoopt zout van de Salins (voorheen Akzo) en K+S (voorheen Solvay).  Deze twee Nederlandse producenten staan beide in de zoutmarkt aan de top. Het Axal Pro wordt geproduceerd bij de zoutmijn in Harlingen.  Wanneer u vragen heeft over onze producten dan willen wij u deze graag beantwoorden.  Per telefoon 010 47 47 456  of per mail  info@nederlandsezouthandel.nl

Axal Pro Vacuum Zouttabletten van de zoutproducent K+S zijn verkrijgbaar bij Nederlandse
Zouthandel. Nederlandse Zouthandel levert dagelijks door heel Nederland wateronthardingszout: Axal Pro, Broxo 6-15, Regenit en ons NZ-merk tabletten en zoutblokken.
In gebieden waar het water hard is (de pH- geeft de hoeveelheid kalkdeeltjes aan) is uiteraard de gebruik van het hoogst. Veel zorginstellingen en ziekenhuizen gebruiken de Axal Pro zouttabletten, maar ook bijzonder veel particulieren vinden de weg naar ons Wateronthardingszout.
De verpakking is van stevig kunststof en waterdicht. Het Axal Pro zout blijft hierdoor schoon. Door te kiezen voor 15kg zakken is het bijvullen van uw waterontharder een stuk gemakkelijker dan de 25 kg zakken. Zeker wanneer de ontharder op een moeilijke plaats staat opgesteld, waardoor je er niet makkelijk bij kunt bij het vullen. Axal Pro Zouttabletten zijn gemaakt van geraffineerd zout van voedingskwaliteit.
Onder hoge druk worden de tabletten geperst zodat zij niet uit elkaar vallen maar langzaam smelten. De ideale procedure bij het regeneratieproces. De Axal Pro zouttabletten zijn ca 25 mm en bestaan voor 99,9% uit puur Natriumchloride (NaCL). Nederlandse Zouthandel is gespecialiseerd in het leveren van kleinere hoeveelheden door heel Nederland. De minimale bestelhoeveelheid van het Axal Pro is 10 zakken van 10 kg = 100 kg. In de meeste gevallen het gemiddelde gebruik per jaar voor particulieren.

Opmerking
De tabletten worden geproduceerd uit een geraffineerd zout van voedingskwaliteit dat in overeenstemming is met de zuiverheidscriteria van de Codex Alimentarius.
Het product voldoet aan de richtlijnen van de norm EN 973 (A) voor regenereerzout voor ionenwisselaars.
Toepassingsgebied
Geschikt voor alle waterontharders.
AXAL PRO tabletten zijn speciaal vervaardigd voor het verkrijgen van een zeer zuivere
zoutoplossing voor regeneratie van ionenwisselaarharsen in wateronthardingsinstallaties.