Dooikorrels zijn kleine witte korreltjes zuiver ureum die zeer effectief zijn bij gladheid door sneeuw, ijzel en opvriezende wegdelen. Er zit geen zout in, het is dus veilig voor oppervlakten waar geen zout op mag worden gestrooid. Het is verder veilig voor mens, dier en milieu.

De werking van dooikorrels is snel en het gaat langer mee dan strooizout.

Dooikorrels zijn bij uitstek geschikt voor winkels, bedrijven, huisartsen, sportcentra, ziekenhuizen, kerken en scholen, maar ook particulieren omdat het:

  1. veilig is voor mens en (uw huis)dieren
  2. natuurvriendelijk is
  3. geen vieze zoutrestanten uw huis, gebouw of winkel in worden gelopen
  4. vele malen sneller werkt dan strooizout
  5. blijft werken bij veel lagere temperaturen dan strooizout
  6. enz.

Bent u het in de winter ook zo zat dat vooral uw gang thuis, uw zaak, praktijk of kantoor volgelopen wordt met die zoute blubber? Dan is dit product de oplossing. Een uitstekend alternatief dus voor wegenzout.

Ook goed om te weten: deze korrels van zuiver ureum werken wel tot vijf keer langer dan strooizout en houden hun werking tot (heel) ver onder het vriespunt.

Kortom, als u op zoek bent naar een goede en veilige maar ook schonere manier om gladheid aan te pakken dan kunt u het beste ureum dooikorrels kopen.

Bij Nederlandse Zouthandel bestelt u snel en voordelig uw dooikorrels. Dit product wordt in emmers van 8 kg en zakken van 25 kg geleverd. We leveren snel en gratis uw bestelling aan huis.

Bestel snel uw ureum dooikorrels hieronder of op de voorpagina van onze site.

Onze dooikorrels zijn gemaakt van zuiver ureum en zien er zo uit:

Ureum dooikorrels

Gelukkig is er dus een uitstekend alternatief voor strooizout: ureum dooi korrels. Dooi korrels zijn stukken minder belastend voor flora en fauna dan gewoon wegenzout. In ieder geval is het onschadelijk voor bomen en planten, veroorzaken dit product bij huisdieren geen ontstoken pootjes en hebben ze bij vogels geen toxisch effect tot gevolg. En last but not least, dooikorrels werken tot vijf keer sneller door dan gewoon strooizout. Dit product blijft werken tot ver beneden het vriespunt en voor lange tijd (tot wel 2 dagen).

Bestel hier uw ureum dooikorrels >

Winkelwagen
Scroll naar boven