Axal Pro

Geplaatst in: Blog

Axal Pro Vacuum Zouttabletten van de zoutproducent Esco zijn verkrijgbaar bij Nederlandse
Zouthandel. Nederlandse Zouthandel levert dagelijks door heel Nederland de Axal Pro zouttabletten.
In gebieden waar het water hard is (de pH- geeft de hoeveelheid kalkdeeltjes aan) is uiteraard de gebruik van Axal het hoogst. Veel zorginstellingen en ziekenhuizen gebruiken de Axal Pro zouttabletten, maar ook bijzonder veel particulieren vinden de weg naar ons Axal zout.
De verpakking is van stevig kunststof en waterdicht. Het Axal Pro zout blijft hierdoor schoon. Door de 10kg zakken is het een stuk gemakkelijker de waterontharder bij te vullen dan de 25 kg zakken. Zeker wanneer de ontharder op een moeilijke plaats staat opgesteld, waardoor je er niet makkelijk bij kunt bij het vullen. Axal Pro Zouttabletten zijn gemaakt van geraffineerd zout van voedingskwaliteit.
Onder hoge druk worden de tabletten geperst zodat zij niet uit elkaar vallen maar langzaam smelten. De ideale procedure bij het regeneratieproces. De Axal Pro zouttabletten zijn ca 25 mm en bestaan voor 99,9% uit puur Natriumchloride (NaCL). Nederlandse Zouthandel is gespecialiseerd in het leveren van kleinere hoeveelheden door heel Nederland. De minimale bestelhoeveelheid van het Axal Pro is 10 zakken van 10 kg = 100 kg. In de meeste gevallen het gemiddelde gebruik per jaar voor particulieren.